Informatii utile comanda noua

1.Comanda se poate face online folosind cosul de cumparaturi, adaugand produsul in cos, completand datele din formular si apasand butonul finalizare comanda. De asemenea, comanda se poate face telefonic la numarul O768 55 55 2I sau prin e-mail, folosind numerele de telefon respectiv adresele de e-mail din sectiunea de contact.
Pentru a efectua o comanda online este nu este necesar sa va inregistrati ca utilizator, insa este recomandat acest lucru. Inregistrarea se face prin completarea tuturor campurilor necesare din sectiunea contului dumneavoastra.

Pentru a efectua o comanda online, este necesar sa urmati urmatorii pasi:

Pasul 1

Pasul 2

Pasul 3

Pasul 4

Pasul 5

Pasul 6

2.Daca sunteti un utilizator inregistrat, pentru a intra in modulul de comenzi online, apasati butonul Conectare si introduceti datele de identificare (email si parola). Dupa identificarea produsului dorit, acesta il poate comanda prin apasarea butonului COMANDA din pagina produsului respectiv. De asemenea se poate alege o cantitate mai mare de 1 dupa ce se adauga produsul in cosul de cumparaturi, specificand cantitatea dorita si apasand butonul Actualizare cos.

3.Dupa ce ati efectuat comanda, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre echipa de vanzari pentru confirmare si disponibilitate. Timpul de onorare pentru o comanda este de minim 1 zi si maxim 3 zile , dupa confirmarea telefonica. Programul departamentului vanzari este de luni - vineri in intervalul 9 - 17, iar comenzile plasate in afara acestor ore, vor fi confirmate si livrate in urmatoarea zi lucratoare. In cazul in care aveti nevoie urgent de reperele pe care le-ati comandat, va rugam sa ne comunicati telefonic acest lucru, pentru a grabi confirmarea si procesarea comenzii. Daca durata de onorare a comenzii nu este convenabila pentru dvs., comanda se poate anula. Comanda neconfirmata telefonic, se anuleaza in 5 zile.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!