Livrare si returnare

Livrarea

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs la efectuarea comenzii. Produsele se aflla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarile se fac in ziua lucratoare urmatoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise pana in orele 16:00. Comenzile efectuate Vineri se livreaza Sambata.

Livrarea se face prin Posta Romana sau prin firma de curierat rapid FAN Courier SRL cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel:

Fan Courier:
(pentru localitatile cu acoperire din Romania)

     1. Ramburs - 20 Lei*
     2. Transfer bancar - 20 Lei*
     3. Card online -20 Lei

* Tarifele includ TVA. Se percepe taxa de 0.8 lei pentru km suplimentar sau de 1,1 lei pentru kg suplimentare!

Posta Romana:
(pentru orice localitate din Romania)

     1. Ramburs - 15 Lei*
     2. Transfer bancar - 15 Lei*
     3. Card online -15 Lei


Returnarea

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator). Taxa retur transport este de 20 lei + Kilometri suplimentari daca este cazul.

ATENTIE! La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile, doar dupa ce este verificata starea in care produsele au fost returnate.

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta urgenta nr. 34/2014.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra DOAR in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport. Nu se aplica la mediile de stocare optice care insotesc produsele

In cazul produselor de diagnoza ce necesita inregistrare pe adresa de e-mail a clientului nu se accepta retur, acel produs fiind asociat doar pe numele clientului, neputand fi revandut.

Pentru persoane juridice nu se accepta returnari de bani.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.