Modalitatile de plata disponibile

Plata cu numerar

Platile cash au urmatoarele limitari conform Legii 70/2015 actualizata.

  1. pt persoane juridice este limitat la 5.000 ron si diferenta prin banca
  2. pt persoane fizice
    1. daca factura e de 10.001 ( adica mai mare de 10.000 ron ) este limitat la 5.000 ron cash si restul prin banca
    2. daca factura e pana la 9.999 ron se poate incasa toata suma cash

Plata cu numerar se face in lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4999 lei.

Plata cu cardul prin MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Ediagnoza.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca Mobilpay nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt în siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

La Ediagnoza toate datele, informatiile si tranzactiile sunt securizate folosind protocolul HTTPS, cu certificat SSL de la SectigoRSA.

Transfer bancar

Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dvs sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost inregistrata in sistem. De asemenea, factura proforma o veti primi prin email in format electronic.

Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Consimțământ pentru cookie-uri