Prin continuarea navigarii pe acest site, sunteti de acord cu politica de cookie.
Comanda si beneficiezi de
Ai posibilitatea sa platesti cu cardul
Poti returna produsul in 14 zile
Te ajutam sa ai un produs functional
Poti comanda prin SICAP / SEAP
Parerile clientilor
Plata cu numerar

Platile cash au urmatoarele limitari conform Legii 70/2015 actualizata.

  1. pt persoane juridice este limitat la 5.000 ron si diferenta prin banca
  2. pt persoane fizice
    1. daca factura e de 10.001 ( adica mai mare de 10.000 ron ) este limitat la 5.000 ron cash si restul prin banca
    2. daca factura e pana la 9.999 ron se poate incasa toata suma cash

Plata cu numerar se face in lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4999 lei.

Plata cu cardul

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ediagnoza.ro foloseste mobilPay. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Ediagnoza. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

carduri-acceptate.png

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Toate tranzactiile sunt securizate si confidentiale.

La Ediagnoza toate datele, informatiile si tranzactiile sunt securizate folosind protocolul HTTPS, cu certificat SSL de la SectigoRSA.

Transfer bancar

Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dvs sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost inregistrata in sistem. De asemenea, factura proforma o veti primi prin email in format electronic.

Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.