Prin continuarea navigarii pe acest site, sunteti de acord cu politica de cookie.
Comanda si beneficiezi de
Ai posibilitatea sa platesti cu cardul
Poti returna produsul in 14 zile
Te ajutam sa ai un produs functional
Poti comanda prin SICAP / SEAP
Parerile clientilor
Reduceri
VAGCOM 17 (EN)VAGCOM 17 (EN)
(0) Pareri
Testere VW , Audi, Skoda, Seat
285 lei200 leiPret de baza-85 lei offPret

Conditii garantie produse Ediagnoza

1.Garantia se solutioneaza la sediul Ediagnoza, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Garantia este solutionata in maxim 30 zile de la receptionarea produsului in service.

2.Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, impreuna cu accesoriile aferente.

3.Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale.

4.Produsele software nu fac obiectul garantiei. Ediagnoza nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada care echipamentul se afla la sediul sau.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

5.Fiecare produs comercializat de Ediagnoza este insotit de o serie unica si un sigiliu.

6.Pentru a trimite un produs la garantie, va rugam sa completati acest formular.

Atentie: Deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei cu serialul produsului duce la pierderea garantiei. NU SE ACCEPTA PRODUSUL IN NICIUN SERVICE FARA ACEST SERIAL.