Prin continuarea navigarii pe acest site, sunteti de acord cu politica de cookie.
Comanda si beneficiezi de
Ai posibilitatea sa platesti cu cardul
Poti returna produsul in 14 zile
Te ajutam sa ai un produs functional
Poti comanda prin SICAP / SEAP
Parerile clientilor
Pachete complete diagnoza

Stim ca va doriti sa aveti parte de o diagnoza realizata corect si cu date complexe, iar pentru a beneficia de acest lucru aveti nevoie un tester auto, de un soft de reparatii si bineinteles de un laptop indispensabil in cadrul procesului de testare auto. In mod normal achizitionand toate aceste componente veti ajunge la o costuri financiare destul de mari.

Ediagnoza este formata dintr-o echipa de profesionisti care stiu de ce aveti nevoie si cum puteti obtine acest lucru. Din acest motiv am creat pachete profesionale complete de diagnoza pentru ca dumnevoastra sa beneficiati de toate avantajele unei service auto chiar acasa si la cel mai bun pret. Pachetele profesionale complete de diagnoza precum: Tester AutoCom CDP + Laptop DELL D630 + Soft catalog reparatii, Tester Autocom CDP cu Bluetooth + Laptop Dell D630 + Soft catalog reparatii, TesterDelphi DS150 + Laptop Dell D630 + Soft catalog reparatii, Tester Delphi DS150 cu Bluetooth + Laptop Dell D630 + Soft catalog reparatii.

Aceste pachete profesionale complete au fost gandite pentru a se potrivi pentru fiecare criteriu sau problema pe care o puteti intampina. Sunt pachete ce merita achiztionate pentru cei ce sunt la inceputul unui business in domeniul auto, pentru cei ce doresc sa aiba un echipament mai performant dar si pentru cei ce doresc sa aiba toate beneficiile unui atelier de reparatii chiar acasa.

Pachetele profesionale complete de diagnoza precum: Tester AutoCom CDP + Laptop DELL D630 + Soft catalog reparatii, Tester Autocom CDP cu Bluetooth + Laptop Dell D630 + Soft catalog reparatii, TesterDelphi DS150 + Laptop Dell D630 + Soft catalog reparatii, Tester Delphi DS150 cu Bluetooth + Laptop Dell D630, reprezinta cea mai buna optiune prin care puteti beneficia de toate componentele esentiale pentru o diagnoza auto profesionala, completa si complexa la cel mai mic pret!

Citeste descriere
View Left Column

Sunt 7 produse.

Catalog
Grid
Grid-2
List
List-2

Filtre active

(0) Pareri
3999 leiPret
Pachet  EXTRA TCS PRO + tableta + set cabluri turisme / camioane
(0) Pareri
3999 leiPret
Pachet  EXTRA TCS PRO + tableta + set cabluri turisme / camioane
Pachet  EXTRA TCS PRO + tableta + set cabluri turisme / camioane
      3999 leiPret
      (0) Pareri