Prin continuarea navigarii pe acest site, sunteti de acord cu politica de cookie.
Comanda si beneficiezi de
Ai posibilitatea sa platesti cu cardul
Poti returna produsul in 14 zile
Te ajutam sa ai un produs functional
Poti comanda prin SICAP / SEAP
Parerile clientilor
Reduceri
MAN

Firma eDiagnoza este cel mai mare magazin de testere de camioane din Romania. Astfel pe site-ul eDiagnoza poti cumpara tester pentru orice model de masina sau camion inclusiv tester dedicat pentru MAN sau chiar tester avansat de reprezenanta pentru masinile MAN.

Cu ajutorul unui tester dedicat de  MAN poti sa citesti erorile, poti face codari, adaptari si programari exact ca in reprezentanta  MAN. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi un tester de  MAN, iar specialistii IT te vor ajuta sa ai functional noul tau tester de  MAN.

Testerul de diagnoza MAN Cats este unul din cele mai performante testere de camioane de pe piata. Acest tester suporta functii avansate de diagnoza computerizata pentru camioane MAN: parametrii in timp real, codare, adaptare, programare.

eDiagnoza este magazinul de testere de diagnoza pentru masini si camioane (autocare dar si autobuze) dedicat 100% satisfactiei clientului. Astfel va oferim cel mai bun serviciu de asistenta tehnica si configurare produs. 

Orice tester de diagnoza pentru camioane MAN va beneficia de asistenta si configurarea ulterioara a testerului.

Daca aveti orice intrebari legate de produsele noastre de diagnoza, ne puteti contacta, iar reprezentantii eDiagnoza va vor raspunde de indata la solicitari.

Citeste descriere
View Left Column

Contine 1 produs.

Catalog
Grid
Grid-2
List
List-2

Filtre active