Prin continuarea navigarii pe acest site, sunteti de acord cu politica de cookie.
Comanda si beneficiezi de
Ai posibilitatea sa platesti cu cardul
Poti returna produsul in 14 zile
Te ajutam sa ai un produs functional
Poti comanda prin SICAP / SEAP
Parerile clientilor
Reduceri
DAF

Tester diagnoza DAF

eDiagnoza va pune la dispozitie o gama vasta de testere de diagnoza pentru camioane, autobuze si autocare, cu ajutorul carora puteti face diagnoza computerizata avansata la tot camionul.

Cel mai performant tester de diagniza pentru camion DAF este testerul DAF VCI-560 MUX - tester de diagnoza ce suporta majoritatea din modelele de camioane DAF fabricate din 1994 - prezent.

Firma eDiagnoza este cel mai mare magazin de testere de camioane din Romania. Astfel pe site-ul eDiagnoza poti cumpara tester pentru orice model de masina sau camion inclusiv tester dedicat pentru DAFsau chiar tester avansat de reprezenanta pentru masinile DAF.

Cu ajutorul unui tester dedicat de  DAF poti sa citesti erorile, poti face codari, adaptari si programari exact ca in reprezentanta  DAF. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi un tester de  DAF, iar specialistii IT te vor ajuta sa ai functional noul tau tester de  DAF.

Indiferent de modelul de tester de camion, vei avea tot ceea ce este necesar pentru ca modelul de tester sa functioneze impecabil pe maina ta produsa de  DAF.

DAF VCI-560 MUX este un tester dedicat reprezentantelor dar poate fi achizitionat si de catre service-uri private ce repara camioane sau autobuze si autocare produse de DAF.

Un tester de reprezentanta este ideal pentru un serivce / atelier de reparatii deoarece vei stii cu siguranta ca indiferent de modelul de camion venit in atelier, vei putea identifica problema cu ajutorul acestui tester de diagnoza. Astfel nu vei pierde bani si timp prin "pierderea" clientului in favoarea unei reprezentante DAF. Ba mai mult, vei castiga noi clienti daotorita imaginii puternice pe care ti-o creezi datorita utilajelor si uneltelor folosite la repararea camioanelor.

Comanda astazi un tester de diagnoza pentru camioane DAF de la magazinul de testere eDiagnoza si nu vei regreta mai tarziu!

Daca nu esti inca hotarat sau ai nevoie de lamurirea unor probleme, reprezentantii eDiagnoza te vor ajuta sa lamuresti aceste nelamuriri, trebuie doar sa contactezi magazinul de testere eDiagnoza

Citeste descriere
View Left Column

Contine 1 produs.

Catalog
Grid
Grid-2
List
List-2

Filtre active

(0) Pareri
10999 leiPret
Tester profesional - DAF VCI-560 MUX
(0) Pareri
10999 leiPret
Tester profesional - DAF VCI-560 MUX
Tester profesional - DAF VCI-560 MUXTester profesional - DAF VCI-560 MUX
  • Nou
    10999 leiPret
    (0) Pareri